Ansatte


Stine Miljeteig 

Daglig leder / Senior ingeniør 

Stine ble utdannet til branningeniør i 2013 ved Høyskolen på Vestlandet.

Etter endt utdanning flyttet Stine til Stavanger og startet å jobbe hos BrannCon AS. Etter 6 år som brannteknisk rådgiver ble hun i 2020 Daglig leder i selskapet.

Stine er en ekspeditt og tydelig rådgiver som er interessert i å finne løsninger som passer best for de aktuelle byggene.

På fritiden liker Stine å spille fotball eller gå i fjellet. Ellers setter hun pris på rolige stunder med venner og familie. Åsmund Hovda

Branningeniør 

Åsmund ble ferdig utdannet til branningeniør i 2020 ved Høyskolen på Vestlandet. Etter å ha jobbet som brannrådgiver i to år, skal han fra og med høsten 2022 kombinere jobb i Brannrådgiveren med deltids masterutdanning innen Brannsikkerhet.

Åsmund er en engasjert, effektiv og dyktig rådgiver som på kort tid har fått solid erfaring innen et bredt spekter av problemstillinger.  

På fritiden liker Åsmund gå tur i fjellet, trene eller tilbringe tid med venner og familie.


Siri J. Haga

Senior ingeniør

Siri ble utdannet til branningeniør i 2005 ved Høgskulen på Vestlandet. 

Siri har opparbeidet seg hele 19 års erfaring som brannrådgiver, hovedsakelig i Norconsult men også ved Ghent University og Vestre Viken HF.

Siri har erfaring med flere typer bygg og kunder. Oppdragene er varierte i kompleksitet og omfang.

På fritiden tar Siri gjerne en padelkamp eller topptur. Ellers er hun glad i tid med familie og venner, naturopplevelser og reiser i inn- og utland.


Ronny Dirdal

Faglig ledelse / Senior sivilingeniør  

Ronny ble utdannet til branningeniør i 2010 og tok en mastergrad i Brann i 2019 ved Høyskolen på Vestlandet.

Ronny har lang erfaring som branningeniør i Multiconsult, prosjekteringsleder i Skanska, og faglig leder brannsikkerhet i BrannCon AS.

Ronny er en strukturert og organisert rådgiver som er opptatt av å finne de optimale løsninger for prosjektet. Ronny har erfaring med store komplekse prosjekter hovedsaklig innen bolig og næring, samt ombygging og bruksendring av eksisterende bygg.

På fritiden liker Ronny å bruke tiden med familien, trene eller brygge øl. 


Joakim Moss

Branningeniør

Etter å ha jobbet som industrimekaniker on- og offshore i fire år, fullførte Joakim bachelorgrad som branningeniør i 2023 ved Høyskolen på Vestlandet, før han startet som brannrådgiver i Brannrådgiveren.

Joakim er en utadvendt, engasjert og detaljert rådgiver som ser frem til å gripe fatt i ditt neste prosjekt.

Hvis ikke Joakim er på jobb, så er han ute og hopper i fallskjerm, eller renner på ski, dykker, eller spiller en runde golf. 


Andreas Nordal

Senior sivilingeniør

Andreas ble utdannet til branningeniør i 2008 og tok en mastergrad i Brann i 2018 ved Høyskolen på Vestlandet.

Andreas har lang erfaring som branningeniør i en rekke rådgivende ingeniørselskap, i tillegg til fartstid i forebyggende avdeling i brannvesenet. Andreas arbeider per i dag som kvalitetsleder i oljebransjen, og har i tillegg en timebasert stilling hos Brannrådgiveren AS. Hos oss i Brannrådgiveren bistår Andreas med internkontroll i prosjekter, gjennomfører uavhengig kontroll og brannprosjektering.

Ved å være så heldig å ha med oss Andreas på laget sikrer vi derfor muligheten for å være ekspeditt i hektiske tider. 


Espen Hviding

Faglig ledelse / Senior sivilingeniør

Espen ble utdannet til branningeniør i 2009 ved Høyskolen på Vestlandet og har en mastergrad i Risikostyring fra Universitet i Stavanger 2011. 

Etter endt utdanning i 2011, har Espen jobbet som brann-/sikkerhetsingeniør for Safetec Nordic AS, BrannCon AS og Head Energy Infra AS.

Espen er en løsningsorientert brannrådgiver som har fokus på god dialog for å finne sikre og fleksible løsninger. 

På fritiden setter Espen pris på en god treningsøkt eller godt lag med fine folkAsbjørn Jørgensen

Branningeniør

Etter å ha arbeidet som driftstekniker i fire år, fullførte Asbjørn bachelorgrad som branningeniør i 2021 ved Høyskolen på Vestlandet. Etter studiene arbeidet han som brannrådgiver i to år, før han startet hos Brannrådgiveren i 2024. 

Asbjørn er en flittig, detaljorientert og trygg rådgiver som på kort tid i bransjen har fått en bred erfaring innenfor de fleste typer bygg.  

På fritiden liker Asbjørn å spille golf, stå på ski, jakte og nyte en god øl. 


Adresse:

Marieroveien 21A, 4017 Stavanger

Telefonnummer:

(+47) 928 15 517

E-post:

post@brannradgiveren.no