Ansatte


Stine Miljeteig 

Daglig leder / Senior ingeniør 

Stine ble utdannet til branningeniør i 2013 ved Høyskolen på Vestlandet.

Etter endt utdanning flyttet Stine til Stavanger og startet å jobbe hos BrannCon AS. Etter 6 år som brannteknisk rådgiver ble hun i 2020 Daglig leder i selskapet.

Stine er en ekspeditt og tydelig rådgiver som er interessert i å finne løsninger som passer best for de aktuelle byggene.

På fritiden er Stine aktiv i Stavanger Røde Kors, hun liker å spille fotball eller gå i fjellet. Ellers setter hun pris på rolige stunder med venner og familie. 

Åsmund Hovda

Brannrådgiver 

Åsmund ble ferdig utdannet til branningeniør i 2020 ved Høyskolen på Vestlandet. Etter å ha jobbet som brannrådgiver i to år, skal han fra og med høsten 2022 kombinere jobb i Brannrådgiveren med deltids masterutdanning innen Brannsikkerhet.

Åsmund er en engasjert, effektiv og dyktig rådgiver som på kort tid har fått solid erfaring innen et bredt spekter av problemstillinger.  

På fritiden liker Åsmund gå tur i fjellet, trene eller tilbringe tid med venner og familie.


Ronny Dirdal

Faglig ledelse / Senior sivilingeniør  

Ronny ble utdannet til branningeniør i 2010 og tok en mastergrad i Brann i 2019 ved Høyskolen på Vestlandet.

Ronny har lang erfaring som branningeniør i Multiconsult, prosjekteringsleder i Skanska, og faglig leder brannsikkerhet i BrannCon AS.

Ronny er en strukturert og organisert rådgiver som er opptatt av å finne de optimale løsninger for prosjektet. Ronny har erfaring med store komplekse prosjekter hovedsaklig innen bolig og næring, samt ombygging og bruksendring av eksisterende bygg.

På fritiden liker Ronny å bruke tiden med familien, trene eller brygge øl. 


Joakim Moss

Brannrådgiver

Etter å ha jobbet som industrimekaniker on- og offshore i fire år, fullførte Joakim bachelorgrad som branningeniør i 2023 ved Høyskolen på Vestlandet, før han startet som brannrådgiver i Brannrådgiveren.

Joakim er en utadvendt, engasjert og detaljert rådgiver som ser frem til å gripe fatt i ditt neste prosjekt.

Hvis ikke Joakim er på jobb, så er han ute og hopper i fallskjerm, eller renner på ski, dykker, eller spiller en runde golf. 


Espen Hviding

Faglig ledelse / Senior sivilingeniør

Espen ble utdannet til branningeniør i 2009 ved Høyskolen på Vestlandet og har en mastergrad i Risikostyring fra Universitet i Stavanger 2011. 

Etter endt utdanning i 2011, har Espen jobbet som brann-/sikkerhetsingeniør for Safetec Nordic AS, BrannCon AS og Head Energy Infra AS.

Espen er en løsningsorientert brannrådgiver som har fokus på god dialog for å finne sikre og fleksible løsninger. 

På fritiden setter Espen pris på en god treningsøkt eller godt lag med fine folkAdresse:

Gamle Forusveien 1, 4033 Stavanger

Telefonnummer:

(+47) 928 15 517

E-post:

post@brannrådgiveren.no